Mi is pontosan a költségvetést készítő szoftver?

Valószínűleg sokan vagyunk úgy, hogy amikor szóba kerülnek újfajta szoftverek illetve fejlesztések egyszerűen fogalmunk sincsen arról, hogy miről van szó és mire való az adott alkalmazás. Pedig valójában rendkívül hasznos termékektől fosztjuk meg magunkat a tudatlanságunk miatt. Éppen ezért röviden beszeretném mutatni az egyik leghasznosabb alkalmazást, a költségvetést készítő szoftvert.

Maga a költségvetést készítő szoftver egy olyasfajta online tér, amely egyrészt képes az adatok tárolására, akárcsak a Google drive vagy hasonló webes felhőben adatok tárolására specializálódott rendszerek. Másrészt pedig képes költségvetést készíteni megadott adatok alapján. Olyasfajta cégek számára kiváló lehetőség, akik építőipari cégek költségvetésének a nyomon követésre szeretnék használni a szoftvert, ugyanis hatalmas segítséget tud számukra jelenteni. Maga a szoftver egyik legnagyobb előnyei közé tartozik, hogy tulajdonképpen bármikor, bármilyen gépről mely internetkapcsolattal rendelkezik elérhető a saját személyre szabott költségvetést készítő szoftvere, mely maximálisan egyéni igényekre szabható, mivel többfajta előfizetési csomag igényelhető annak érdekében, hogy a lehető leginkább személyre szabottan tudjon működni az alkalmazás.

A költségvetést készítő szoftver előnyei

A szoftver legnagyobb erőssége elsősorban az, hogy szinte bárhol és bármikor igénybe vehető csupán internet kapcsolattal rendelkező eszközre van szükség, ami önmagában viszonylag könnyen kivitelezhető, mindössze egy gyors regisztrációra és az előfizetési mód kiválasztására van szükség. Ezek után előfizetési csomagunktól függően igényünk szerint alakíthatjuk az adott szoftvert. Fontos megemlíteni azt is, hogy az előfizetés intervallumát, kizárólag mi határozzuk meg függően attól, hogy előreláthatóan körölebül, mennyi időre vennénk igénybe a szolgáltatást. Ennek a szempontnak a figyelembe vételével lehetőség van előfizetni mindössze 1-2 hónapra is, de szükség esetén, akár egy évre távlatára. Mindemellett érdemes tisztában lenni azzal is, hogy az alap szintű, kissé lebutított használata a szoftvernek továbbra is teljesen ingyenes. Ez az alternatíva leginkább akkor célszerű, amennyiben csupán a költségvetés kiírásra használjuk a programot és nem kívánjuk használni a komplikáltabb funkcióit a költségvetést készítő szoftvernek.

Kinek éri meg befektetni egy- költségvetést készítő szoftver használatába?

Véleményem szerint minden olyan embernek megéri belefektetni egy ilyen jellegű profi költségvetést készítő szoftver használatába, aki precíz módon kívánja követni a munkafolyamatát. Hiszen, mint már a fentiekben is említettem, tényleg hatalmas segítséget tud nyújtani egy ilyen jellegű program használata, főleg abban az esetben, ha ídő hiányában nem tudunk annyi energiát fektetni a folyamat eme menetébe. Miután a Terc- költség térítési szoftver kiváltképpen az Építőipari vállalkozók profiljára van tervezve, így nyilván számukra a legideálisabb a használata, egyébként számunkra létrehoztak egy egyedi építőipari árajánlat készítő szoftver lehetőségét is, mely konkrétan az ő igényeikre van kiszabva. Mindennek a függvényében mégis úgy látom, hogy bármiféle cégtípusba tartozó magán vállalkozók számára rendkívül nagy segítséget tud nyújtani a szoftver használata.

A költségvetést készítő szoftver legfontosabb tulajdonságai

Véleményem szerint az egyik leghasznosabb tulajdonsága a szoftvernek az, hogy képes a felhő alapú tárolásra, így bármilyen online kapcsolattal rendelkező eszközén azonnal igénybe veheti a szolgáltatást és villámgyorsan hozzá tud jutni az adataihoz, illetve az egyénre szabott alkalmazáshoz. Továbbá szerintem rendkívül hasznosnak bizonyulnak a rugalmas előfizetési lehetőségek is, melyeket a heti igénybe vételtől az éves skáláig terjedően, abszolúte szabadon választhat ki a megrendelő, és lehetősége van paypalon illetve bankkártyás fizetés formájában is rendezni a vásárlást. Továbbá ezenfelül lehetőség van egyfajta teljes értékű költségvetés készítésre, illetve azok exportálásra PDF vagy akár XLS formátumban is. A szoftver lehetőséget nyújt a rendszeren belüli küldés illetve fogadás problémájára is

Úgy érzem fontos kihangsúlyozni azt a tényt, hogy a lehető legjobb minőség érdekében a költségvetést készítő szoftveren belül egy folyamatosan fejlesztet, rendszerrel találkozhatunk, illetve teljes körű program támogatással.

 

Úgy gondolom, hogy miután adott lehetősége heti előfizetés igénybevétele is, ezért egy próbát mindenképpen megér a Terc- költségvetést készítő szoftver kipróbálása. Amennyiben pedig valóban elnyerte a tetszésünket a program, lehetőség van hosszabbítani az előfizetés igénybevételét.